Dar praėjusiais metais vieną vakarą eidama iš
darbo stebėjau, kaip aerodrome stovintys lėktuvai pradingsta tirštame rūke ir
pagalvojau, kad tai tikrai įspūdingas vaizdas. Dabar stebiu, kaip pamažu mano
smegenis uždengia lygiai toks pats rūkas, kuris tikrai neleis čia nutūpti
jokioms protingoms mintims - joms teks kurį laiką skraidyti aplinkui, o paskui
greičiausiai leistis atsarginiame oro uoste. Apie ką aš čia?
2016-ieji prasidėjo gana įdomiai, bet su šventinio laikotarpio pabaiga jie galiausiai grįžta į tas pačias vėžes. Tad tikiuosi, kad rūkas galvoje nesilaikys taip ilgai, kaip stingdančiai šalta minusinė temperatūra lauke, ir išsisklaidys man nespėjus pridaryti nesąmonių.
Žodis „nesąmonė“ pamažu pradeda apimti ir daugiau dalykų – pavyzdžiui, darbe eiti pietų į artimiausią kavinę, kurioje visas maistas dažniausiai esti vienodo skonio. Tad ir toliau ieškau pačių geriausių „pietų iš dėžutės“ išeičių. Vienas naujausių atradimų – pasta su avokadų padažu.
2016-ieji prasidėjo gana įdomiai, bet su šventinio laikotarpio pabaiga jie galiausiai grįžta į tas pačias vėžes. Tad tikiuosi, kad rūkas galvoje nesilaikys taip ilgai, kaip stingdančiai šalta minusinė temperatūra lauke, ir išsisklaidys man nespėjus pridaryti nesąmonių.
Žodis „nesąmonė“ pamažu pradeda apimti ir daugiau dalykų – pavyzdžiui, darbe eiti pietų į artimiausią kavinę, kurioje visas maistas dažniausiai esti vienodo skonio. Tad ir toliau ieškau pačių geriausių „pietų iš dėžutės“ išeičių. Vienas naujausių atradimų – pasta su avokadų padažu.
Pasta su avokadų padažu
2 mergaitiškoms
porcijoms reikės:
200 gramų makaronų (geriausia, kad jie būtų
pilno grūdo)
gerai prinokusio avokado
saujos špinatų lapų
nedidelio svogūno
kelių saulėje džiovintų pomidorų
saujelės sūdytų žemės riešutų (nebūtina)
pipirų, druskos, džiovintų žolelių ir kitų
mėgstamų prieskonių
Avokadą sutrinti su žiupsneliu druskos ir kitais
pasirinktais prieskoniais. Įpilti šaukštą ar kelis vandens, kad būsimasis
padažas būtų skystesnis.
Keptuvėje su lašeliu aliejaus pakepinti
smulkintą svogūną, tada sudėti saulėje džiovintus pomidorus, riešutus bei špinatus ir dar minutėlę pakaitinti.
Makaronus išvirti, nusunkti ir grąžinti į
puodą. Sumaišyti su trintu avokadu ir pakepintais ingredientais.
Skanauti iš karto!
Šaltinis – ozveris.net
Avokadas man vis dar yra ne iki galo atrastas
vaisius, kurį pamažu jaukinuosi. Atrodo, kad su šiuo pastos receptu gerokai
pasistūmėjau į priekį.
Vieną dieną
interneto platybėse perskaičiau tikrai įdomią mintį – tie žmonės, kurie dėl
vienokių ar kitokių priežasčių nekontroliuoja savo gyvenimo, dažnai imasi
atidžiai prižiūrėti savo kūną ir jiems tai puikiai išeina. Dabartinės mano aplinkybės
taip pat veda link šio scenarijaus.
Neturėtų būti labai blogai. Bent daugiau naujų sveikuoliškų receptų išbandysiu.
Neturėtų būti labai blogai. Bent daugiau naujų sveikuoliškų receptų išbandysiu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą